Pokládka koberců Lázně Bechyně

Pokládka koberců Lázně Bechyně

- Kategorie Reference
star
star
star
star
star

Pokládka koberců Lázně Bechyně

V roce 2021 jsme pokládali vysoce zátěžové koberce do složitých a členitých prostor hlavní budovy objektu Lázně Bechyně vč. chodeb, VIP pokojů, recepce či jídelny.

Tomáš Strnad | 15. června 2023

Za jednu z největších a nejsložitějších zakázek roku 2021 můžeme považovat pokládku koberců do objektu hlavní budovy Lázně Bechyně a do jídelny sousední budovy. Jednalo se o členité prostory chodeb, podest, kavárny či recepce.

Začínalo se strháváním starých koberců a broušením podkladu, abychom se zbavili původního špachtlovaného disperzního lepidla. 

Na chodby a podesty jsme lepili sprejovým lepidlem Conato FG vysoce zátěžové koberce Fortesse SDE new, každé patro v jiné barvě, oranžová 64 a světle modrá 173. Jak složité bylo sesadit jednotlivé pásy můžete posoudit na fotografiích.

Do prostoru před recepcí a spodní kavárnou byla položena čisticí zóna Prime nop. Jednalo se o extrémně náročnou a pomalou práci, protože se vše řezalo do oblouků a kopíroval se nábytek. Na závěr jsme lepili náběhovou hranu. Výsledek je fantastický.

Do menší jídelny jsme pak pokládali kobercové čtverce Falcon Tiles 282, přičemž se skládali tzv. do šachovnice, kdy každý se každý druhý čtverec otočí o 90 stupňů. Výsledek je také moc pěkný.

O nějaký čas později jsme zde ještě pokládali luxusní hotelové koberce Grande do VIP pokojů, ale odtud nemáme nyní fotky, pokud se nám je podaří zajistit, určitě se s nimi pochlubíme.

Chcete-li ohodnotit tento článek, přihlaste se

Související články

Sdílejte tento článek