Pokládka koberců hotel Podhrad Hluboká nad Vltavou

Pokládka koberců hotel Podhrad Hluboká nad Vltavou

- Kategorie Reference
star
star
star
star
star

Pokládka koberců do hotelu Podhrad

V roce 2022 jsme pokládali zátěžové koberce s hotelovým vzorem do složitých a členitých prostor hotelu Podhrad v Hluboké nad Vltavou.

Tomáš Strnad | 8. června 2023

Podhrad je jedním z nejznámějších hotelů v Hluboké nad Vltavou a my zde pokládali koberce již vícekrát. V roce 2022 došlo k výměně koberců ve velké části hlavní budovy. Ta má velmi složité a členité prostory, zejména pak systém chodeb, schodišť a pokojů s chodbičkou. Byly vybrány dva základní vzory a dva typy koberců s klasickým hotelovým designem, který na sebe musí navazovat, což sice nejde úplně všude, ale jsme přesvědčeni, že se to podařilo.

Do pokojů byl použit velice kvalitní tkaný koberec wiltonového stylu Wiltax v modrém a zeleném odstínu. Bohužel, tyto koberce se v Belgii již přestaly vyrábět, my doprodáváme poslední skladové zásoby.

Na chodby a schodiště se instaloval vysoce zátěžový všívaný koberec Vanity 1200 renomovaného italského výrobce Radici na podložce actionback s tištěným hotelovým designem dle výběru pana architekta Šímy v zeleném odstínu. Okraje schodišťových běhounů se obšívaly částečně na firmě a částečně přímo na místě zakázky. Běhoun se instaloval do schodišťových tyčí.

Na některých fotkách je vidět i koberec pokládaný na chodbách v předchozích letech, kde je trochu jiný design.

Chcete-li ohodnotit tento článek, přihlaste se

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek