Logové rohože 190 Logo Washable
Porovnání logových rohoží: 193 Standard - 190 Washabel - 199 Imperial Porovnání logových rohoží: 193 Standard - 190 Washabel - 199 Imperial Porovnání logových rohoží: 193 Standard - 190 Washabel - 199 Imperial Porovnání logových rohoží: 193 Standard - 190 Washabel - 199 Imperial Porovnání logových rohoží: 193 Standard - 190 Washabel - 199 Imperial Porovnání logových rohoží: 193 Standard - 190 Washabel - 199 Imperial

Logové rohože 190 Logo Washable

Již použité
Cena na dotaz

Nejkvalitnější logová rohož naší nabídky renomovaného nizozemského výrobce Notrax nese označení 190 Logo Washable. Je vyrobena ze 100% polyamidu (nylonu) 6.6 speciálně krouceného a potištěného kvalitními barvami. Gumová podložka s protiskluznými nopy a gumová náběhová hrana zaručuje vysokou odolnost a umožňuje rohož průmyslově čistit v pračce do teploty 50°C. Prát se musí na minimální otáčky, neždímat a nesušit strojně, ale nechat roztaženou a vysušit přirozeně. Tato rohož je určena do vysoce zatěžovaných komerčních prostor jako jsou supermarkety, obchodní centra, hotely, banky, restaurace, školy, úřady, obchody apod. Hořlavost Bfl-s1 zaručuje použití bez omezení ze strany hasičů. U této rohože neděláme atypické rozměry ani nelepíme náběhovou hranu.

Rozměr
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Velur / střižený
Barevný odstín
vícebarevná
Hmotnost vlasu
700 g/m2
Celková hmotnost
2800 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
100% PA 6.6
Celková výška
8,5 mm
Podložka
guma s protiskluznými nopy
Hořlavost
Bfl-s1

Popis

Jak objednat logovou rohož? Nejlepší je navštívit naši prodejnu Koberce Strnad Lišov, kde se vše domluví na místě a uděláme obratem cenovou nabídku. Přesto se to dá vyřešit i po mailu.

1. Dle intenzity provozu vyberte kvalitu, na které chcete logo natisknout. Platí pravidlo, že polyamid 6.6 je mnohem kvalitnější a odolnější sešlapání a špinění než obyčejný polyamid 6.0. Čím více vlákna, tím odolnější koberec je. Všechny tři kvality Notrax lze mýt Wapp myčkou, ale pouze 190 Logo Washable můžete prát v průmyslové pračce, neboť má gumovou podložku odolnou vyšší teplotě.

2. Vyberte si z nabízených rozměrů, ve kterých se daný typ vyrábí. Nabízené rohože jsou vždy včetně lemu (PVC nebo pryž) cca 2,5 cm z každé strany. Pokud potřebujete atypický rozměr, můžeme vyrobenou rohož seříznout a dolepit náběhové hrany, děláme to běžně nejen na logových rohožích, ale i na čistících zónách. Pokud bude rohož umístěna v zapuštěném rámu, náběhová hrana se naopak nepoužívá.

3. Připravte nám grafické podklady pro výrobu - logo, obrázek, nápis. Pokud bude logo zpracované elektronicky, je práce s tím nejrychlejší, grafici z Holandsku ho převedou pouze pro výrobní formát. Nejlepší formát je v křivkách. Zpracování loga si výrobce účtuje jednorázově s první rohoží. Umíme zpracovat logo i na základě obrázku či starého loga, práce s tím je ale mnohem větší a účtuje se vyšší příplatek za grafické zpracování.

4. Vyberte barevnou kombinaci s nabízené barevnice. Výrobce pak zašle PDF k odsouhlasení a po zaplacení zálohy necháme rohož vyrobit. Doba dodání trvá cca 2 týdny.

Mohlo by se vám také líbit