• Sleva!
  • -68,99 Kč
  • Sleva!
  • -68,99 Kč
Well-click 40128-1 Borovice sibiřská

Well-click 40128-1 Borovice sibiřská

Již použité
1 058,99 Kč
990,00 Kč za m2 vč. DPH ušetříte 68,99 Kč

Plovoucí vinylová podlaha Well-click je zámková podlaha s kompozitním jádrem tloušťky 5,5 mm. Lamely jsou tvrdé, pevné, z voděodolného materiálu a hlavně stabilní, přitom nejsou tak těžké jako dnes tolik moderní SPC podlahy, plošná hmotnost zde činí cca 6000 g/m2. Pokládka těchto podlah je rychlá a celkem snadná. Díky akustické podložce zespodu lamel má podlaha vynikající zvukovou izolaci 18 dB a chůze je příjemnější. Lamely mají rozměr 1235 x 230 mm a velikost balení je 1,998 m2. Výška nášlapné vrstvy činí 0,30 mm a je ošetřena PUR ochranným lakem.

Stejné dekory nabízíme i v kolekci lepených vinylových podlah Thermofix či plovoucích vinylových podlah na HDF desce RS-click.

Jelikož se nám fotky přímo od výrobce moc nelíbili, nafotili jsme si vždy čtyři lamely přímo u nás.

  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Vzor
Prkna
Základní zařazení
Zámkový rigidní vinyl
Celková hmotnost
6000 g/m2
Možnost dodání
doprodej u výrobce
Celková výška
5,5 mm
Balení
1,988 m2
Hrany lamel
nezkosené
Výška nášlapné vrstvy
0,30 mm PUR
Zátěžová třída
23 - 33 vysoká komerční
Hořlavost
Bfl-s1

Popis

Akční nabídka Well-click podzim 2023

Kolekce Well-click bude procházet designovou obměnou, a proto ji výrobce Fatra Napajedla a.s. nabízí za akční cenu 819 Kč / m2 bez DPH. Akce platí od 14. září 2023 až do odvolání či do vyprodání zásob u výrobce.

Vinylové plovoucí podlahy Well-click jsou velmi kvalitním produktem českého výrobce Fatra Napajedla. Jedná se o zámkovou plovoucí podlahu s kompozitním jádrem tloušťky 5,5 mm. Lamely jsou tvrdé, pevné, z voděodolného materiálu a hlavně stabilní, přitom nejsou tak těžké jako dnes tolik moderní SPC podlahy, plošná hmotnost zde činí cca 6000 g/m2. Pokládka těchto podlah je rychlá a celkem snadná. Díky akustické podložce zespodu lamel má podlaha vynikající zvukovou izolaci 18 dB a chůze je příjemnější na došlap. Lamely mají rozměr 1235 x 230 mm a velikost balení je 1,998 m2. Výška nášlapné vrstvy činí 0,30 mm a je ošetřena PUR ochranným lakem. Podlahu lze používat v bytovém i komerčním sektoru, certifikovaná zátěžová třída je 23/33.

Pokládka

Instalace plovoucí vinylové podlahy Well-click je celkem jednoduchá. Je nutné instalovat podlahu v souladu s Předpisem pro kladení (v příloze). Kvalita každé podlahoviny je absolutně závislá na kvalitě podkladu, na který podlahovinu instalujete - podklad musí být rovný, suchý, hladký a čistý. Ideální je pokládka na vhodnou podlahovou stěrku (my používáme německé značky Uzin a Henkel Ceresit). Teplota vzduchu v místnosti musí být 15-25 stupňů. Balíky by se měly nechat aklimatizovat v místnosti alespoň 24 hodin, relativní vlhkost místnosti by se měla pohybovat v rozmezí 40-60%. Pod plovoucí podlahy je nutné instalovat parotěsnou fólii nejen jako parozábrana, ale zároveň jako podložka zaručující kluznost celého plovoucího systému. U stěn se musí nechat dilatační mezery. Těžký nábytek pevně spojený se zdí typu vestavěná skříň či kuchyňská linka by se obecně neměla pokládat na plovoucí podlahy, ale pouze k nim, neboť pak přestane fungovat plovoucí systém a zámky mohou povolit. Případné dotazy vám rádi sdělí naši technici přímo na prodejně.

Údržba

Čištění a údržba vinylových podlah obecně není nijak složitá, neboť povrch je ošetřen PUR lakem, jenž zabraňuje usazování špíny do samotného materiálu. Pro standardní údržbu doporučujeme používat čisticí prostředky německé firmy Dr. Schutz (např. CC-PU čistič). Při větším znečištění doporučujeme provést hloubkové čištění, kdy se odstraní staré vrstvy tuku a špíny, a nanesení nové ochranné vrstvy (v bytovém sektoru např. CC-Mat 3000 PU nebo CC-Lesk 3000 PU). Více v návodu na pokládku či na naší prodejně, kde vám rádi poradíme.

Nové fotky a copyright

Jelikož se nám oficiální obrázky od výrobce nelíbili, nafotili jsme si je sami v naší zimní zahradě. Pro každý dekor jsme použili čtyři lamely. Odstín se může mírně lišit v závislosti na šarži, světelných podmínkách v místnosti či nastavení monitoru. Přesto jsme přesvědčeni, že fotky vypadají mnohem lépe a dekor si lze mnohem lépe představit. Na uvedené obrázky se vztahují autorská práva a nelze je dále šířit ani používat.

Thermofix a RS-click

Tento dekor se navíc vyrábí i v kolekci lepených vinylových podlaha Thermofix, které držíme standardně skladem ve variantě tloušťky 2 mm. Na objednávku ho nabízíme také ve variantě RS-click jako plovoucí vinylovou podlahu tloušťky 9,5 mm na nosné HDF desce s korkovou podložkou zespodu.

Naše firma Koberce Strnad Lišov je oficiálním distributorem českého výrobce Fatra Napajedla a.s.

Přílohy

Stáhnout

Well-click návod pokládka

Návod na pokládku vinylových podlah Well-click

Stáhnout (150.81k)

Well-click technický list

Technický list vinylových podlah Well-click

Stáhnout (80.1k)

Mohlo by se vám také líbit