• -0,00 Kč
  • -0,00 Kč
Tajima Contract lock 1060

Tajima Contract lock 1060

Již použité
1 512,00 Kč za m2 vč. DPH

Extrémně zátěžové vinylové plovoucí podlahy Contract Lock renomovaného japonského výrobce Tajima používáme do všech komerčních či průmyslových prostor již několik let (např. Hudy Sport České Budějovice, hotel Olympia Churáňov, JE Temelín). Kromě vysoké odolnosti vůči mechanickému poškození je její hlavní výhodou unikátní puzzle zámkový systém, díky kterému nehrozí (na rozdíl od klasických zámkových podlah) vznik spár způsobený rozlezením jednotlivých lamel. Celková výška je 5 mm, dílce mají formát 457,2 x 457,2 mm, nášlapná vrstva je 0,70 mm s vysoce odolným PUR lakem na povrchu, díky němuž je snadnější i levnější údržba. Ideální na problémové podklady.

Podlaha je na objednávku, sklad Tajimy sídlí v Nizozemí, dodání cca 2-6 týdnů dle dekoru, množství a plánované nakládky.

  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Vzor
Melírovaný
Základní zařazení
Puzzle vinyl
Celková hmotnost
8000 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Celková výška
5 mm
Balení
2,09 m2
Rozměr dílce
457,2 x 457,2 mm
Hrany lamel
nezkosené
Výška nášlapné vrstvy
0,70 mm PUR
Zátěžová třída
23 - 34 - 43 nejvyšší zátěž
Hořlavost
Bfl-s1

Popis

Tajima Contract lock je ideální vinylová podlahovina do extrémně zatěžovaných průmyslových a komerčních prostor, kde nejsou dobré spodní podklady. Často na to narážíme např. v garážích, dílnách, skladech, pneuservisech, starých prodejních prostorách, kancelářích, chodbách apod. Díky puzzle zámkovému systému vytvoří odolnou kompaktní podlahu, která snese určité nerovnosti podkladu, uvolněné dlaždice, staré podlahoviny apod. Vhodnost použití je třeba vždy konzultovat s našimi techniky. V případě potřeby se musí používat podložky pod podlahu, aby nedocházelo např. k hluku z uvolněné spárovací hmoty starých dlaždic (používáme např. Parador Akustik Protect).

Instalace je velmi rychlá a hlavně se dá dělat za provozu!!! Doslova "blbuvzdorný puzzle systém" razantně snižuje náklady spojené s reinstalací podlahy, likvidaci původních podlahovin, vyspravování podkladů, izolací vlhkosti apod. V případě mechanického poškození lze čtverec vyjmout a vyměnit, aniž byste museli rozebírat celou podlahu. Podlaha potřebuje minimální dilatace a lze s ní projet více místností najednou. Je voděodolná a díky mikrospárám v zámku odolají spodním vlhkostem. Plošná hmotnost 8 kg / m2 zase zaručuje, že bude podlaha ležet bez zvedání (nemusí platit u vysokozdvižných vozíků). Samozřejmě vše má své limity, tato podlaha není vhodná úplně všude (ale téměř všude). Design je navíc určen čistě do průmyslových a komerčních prostor, nenajdete tu žádné dřevěné dekory, ale pouze melíry a kameny. Spoje puzzle systému jsou samozřejmě malinko vidět, i když sedí velmi dobře. Hořlavostní třída Bfl-s1 umožňuje použití do únikových prostor, chodeb, na diskotéky apod.

I když je podlaha za vyšší pořizovací cenu, oproti podobným konkurenčním produktům je stále za skvělou cenu. A cenová i časová úspora oproti složitým opravám podkladů je enormní. Jedná se také o ideální podlahu do nájemních prostor, neboť v případě možného opuštění daného prostoru čtverce jednoduše rozeberete, omyjete a přemístíte do nových prostor.

Přílohy

Stáhnout

Contract lock technický list

Technický list puzzle vinylové podlahoviny Tajima Contract lock

Stáhnout (144.78k)