Nerok 70 - 2152 Shade Grey

Nerok 70 - 2152 Shade Grey

480,00 Kč za m2 vč. DPH

Extrémně odolné a vysoce zátěžové heterogenní vinylové podlahy v rolích šíře 200 cm a 400 cm Gerflor Nerok 70 jsou určeny do nejvíce zatěžovaných komerčních i průmyslových prostor třídy zátěže 34/43, jako jsou obchodní domy, školy, výrobní haly, prodejny, restaurace, administrativní budovy, kanceláře apod. Jedná se o velmi pevný a hutný vinylový materiál tloušťky 2 mm s nášlapnou vrstvou 0,70 mm, povrch je ošetřen vrstvou polyuretanového laku PUR+ usnadňující údržbu a čištění. PVC je na objednávku s velmi rychlým dodání do týdne.

Všechny dekory se vyrábějí i v kolekci Nerok 55 s nižší nášlapnou vrstvou 0,55 mm a zátěžovou třídou 33/42.

Kolekce Nerok 70 nahrazuje původní kolekci Timberline a ještě starší kolekci Nera Contract. Tento dekor šedého betonu je ale nový.

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Vzor
Melírovaný
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Zátěžové PVC heterogenní
Celková hmotnost
2670 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Celková výška
2 mm
Výška nášlapné vrstvy
0,70 mm PUR
Zátěžová třída
23 - 34 - 43 nejvyšší zátěž
Hořlavost
Bfl-s1
Délka role
20 bm
Kročejový útlum hluku
6 db

Popis

Renomovaný francouzský výrobce Gerflor nabízí jako novinku roku 2022 extrémně odolné a vysoce zátěžové heterogenní vinylové podlahy v rolích šíře 200 cm a 400 cm Nerok 70. Jsou určeny do nejvíce zatěžovaných komerčních i průmyslových prostor třídy zátěže 34/43, jako jsou obchodní domy, školy, výrobní haly, prodejny, restaurace, administrativní budovy, kanceláře apod. Jedná se o velmi pevný a hutný vinylový materiál tloušťky 2 mm s nášlapnou vrstvou 0,70 mm, povrch je ošetřen vrstvou polyuretanového laku PUR+ usnadňující údržbu a čištění. PVC je na objednávku s velmi rychlým dodání do týdne.

Všechny dekory se vyrábějí také v kolekci Nerok 55 za nižší cenu s nižší nášlapnou vrstvou 0,55 mm a zátěžovou třídou 33/42.

Kolekce Nerok 70 nahrazuje původní kolekci Timberline a ještě starší kolekci Nera Contract.

Všechny metrážové podlahoviny se vyrábí dle EN 986 s výrobní tolerancí šíře role ± 1% (např. u šíře 4 metry může být skutečná šíře 396 - 404 cm). Při objednání doporučujeme počítat s rezervou na délku i šíři. V jedné místnosti se nesmí kombinovat různé šíře či výrobní šarže, mohou mít jiný odstín. V různých místnostech se toto neřeší. Barva či odstín se mohou od fotky na webu lišit, obrázek je pouze orientační. Stejně tak nelze garantovat odstín či barvu z důvodu jiné výrobní šarže. Na naší jihočeské prodejně si můžete prohlédnout přímo fyzické vzorky daných koberců. Na roli může být dočasně patrný první závit od papírové trubky (návinky), který se může i opakovat. Při celoplošném nalepení toto zmizí okamžitě, při kladení na volno se to srovná trochu později. Je to běžný jev u všech rolových podlahovin.

V případě zájmu přímého prodeje přes náš web nám pošlete poptávku přes poptávkový formulář, během krátké doby se s Vámi spojíme a doladíme případné detaily objednávky. Zboží posíláme každý pracovní den po celé České republice přepravní společností Fofr, tato služba je zpoplatněna. Cenovou kalkulaci na dopravu sdělíme obratem podle objednaného množství a hmotnosti role. Doručení pak bývá cca 3 pracovní dny od naskladnění v Lišově. Role jsou pečlivě zabalené a většinou navinuté na papírové trubce.

PVC musí být položeno na suchý, čistý, rovný a hladký podklad, nejlépe celoplošně přilepeno. Nabízíme k tomu disperzní i sprejová lepidla. Pokud si chcete položit PVC sami doma, můžete ho položit bez lepení "na volno", tento rolový vinyl je tak těžký, že bude bez problémů ležet. Můžete pod něj dát i speciální podložku Tiros, aby byl došlap příjemnější.

K olemování okolo stěn nabízíme soklové lišty německého výrobce Döllken, se vším vám poradíme na naší prodejně Koberce Strnad Lišov. Jsme velkoobchodní i maloobchodní prodejce podlah Gerflor a podlahářství v regionu jižních Čech.

Mohlo by se vám také líbit