Suite Symphony Bach 195

Suite Symphony Bach 195

Již použité
1 137,00 Kč za m2 vč. DPH

Hotelový koberec Bach 195 z kolekce Suite Symphony nabízí klasický hotelový vzor s lilií na šedém podkladu. Jedná se o všívaný zátěžový koberec se střiženým vlasem o hmotnosti vlákna 900 g/m2 (kvalita Promenade). Koberec splňuje atesty na zátěžovou třídu 23/32 a hořlavost Bfl-s1, tudíž ho lze umisťovat bez problémů do naprosté většiny prostor v hotelech či penzionech vč. pokojů a chodeb. Nezávislý německý institut TÜV potvrzuje atestem, že koberec je vhodný i pro alergiky. Na naší prodejně Koberce Strnad v Lišově u Českých Budějovic si můžete prohlédnout veliké vzorky na speciálním stojanu hotelových koberců. Jsme přímý dovozce a velkoobchodní prodejce Arc Edition Balta ITC.

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Velur / střižený
Vzor
Hotelový
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Zátěžový koberec
Základní zařazení
Hotelový koberec
Hmotnost vlasu
900 g/m2
Celková hmotnost
1875 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
100% PA Imprel
Celková výška
7 mm
Podložka
Actionback (mřížka)
Zátěžová třída
23 - 32 střední komerční
Hořlavost
Bfl-s1
Pro alergiky
vhodný, certifikát TÜV

Popis

Hotelové koberce Suite Symphony jsou ucelenou kolekcí několika vzorů v jedné kvalitě velurového koberce Promenade s hmotností vlasu 900 g/m2. Hlavní výhodou je, že vše je v řezném programu výrobce, to znamená, že lze objednat klidně jenom jednu místnost, zatímco jinak u většiny hotelových koberců vyráběných chromojetovým tiskem je vždy určité minimální výrobní množství. Provozovatelé hotelů to ocení v okamžiku, kdy jim některý ubytovaný návštěvník zničí podlahu tak, že se musí vyměnit a není po ruce žádný původní koberec navíc. Díky hořlavosti Bfl-s1 lze použít koberec i na únikové zóny jako jsou hotelové chodby a schodiště. Koberec je vhodný pro alergiky, má atest na komerční schodiště, kolečkovou židli či zvýšenou odolnost proti ztrátě barvy na světle. Jsme přímým dovozcem, obratem Vám sdělíme skladovou dostupnost v Belgii a možnost dodání. Jedná se o jednu z nejprodávanějších kolekcí hotelových koberců na naší prodejně.

Všechny fotky jsme si nafotili sami, tudíž jsou barevně velmi hodnověrné. Fotili jsme si je ze vzorků velikosti 40x60 cm, které máme vystavené i na prodejně na našem speciálním "hotelovém" stojanu. Pokud se Vám ale nelíbí daná barevná kombinace a máte prostory větší jak 240 m2, lze vyrobit daný vzor i v jiném barevném provedení dle barevnice výrobce. Koberec lze vyrobit na přání i ve vyšší kvalitě Progressa o hmotnosti vlákna 1150 g/m2 (zátěž 33) a nebo i v šíři 5 metrů, minimální množství pro výrobu je 60 bm + případná nadprodukce. Všechny informace a vzorky najdete na naší prodejně Koberce Strnad Lišov v jižních Čechách. Na hotelové koberce se v regionu jižních Čech vyloženě specializujeme.

Kolekce hotelových koberců s názvem Suite Symphony prošla v roce 2021 barevnou i designovou obměnou a nyní obsahuje dekory Bach, Debussy, Mozart a Strauss.

Mohlo by se vám také líbit