Quartz new 99

Quartz new 99

Již použité
666,00 Kč za m2 vč. DPH

Zátěžový smyčkový koberec Quartz new s lehkým melírováním je vyroben ze 100% polyamidu (nylonu) Imprel o garantované hmotnosti vlasu 540 g/m2. Splňuje atest na zátěžovou třídu 23/32 a hořlavost Cfl-s1, je tedy určen zejména do komerčního sektoru se středně vysokou frekvencí pohybu, tzn. kanceláře, hotely, penziony, obchody apod. Dle nezávislého německého institutu TÜV je koberec Quartz new vhodný pro alergiky. Samozřejmostí jsou atesty na kancelářské kolečkové židle, komerční schodiště či podlahové topení.

Jsme přímým dovozcem belgických koberců Arc Edition do České republiky. Tuto barvu koberce Quartz new nabízíme v šířích 400 a 500 cm.

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Smyčkový
Vzor
Melírovaný
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Zátěžový koberec
Hmotnost vlasu
540 g/m2
Celková hmotnost
1540 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
100% PA Imprel
Celková výška
6 mm
Podložka
Actionback (mřížka)
Zátěžová třída
23 - 32 střední komerční
Hořlavost
Cfl-s1
Pro alergiky
vhodný, certifikát TÜV

Popis

Smyčkový zátěžový koberec Quartz new renomovaného belgického výrobce Balta Group z divize ITC Arc Edition nabízíme na objednávku přímo od výrobce, přičemž snadno zjistíme dostupnost či datum výroby. Tento koberec je určen zejména do komerčního sektoru se zátěžovou třídou 32 a požadavkem na hořlavost Cfl-s1, tzn. zejména hotely, penziony, prodejny s nižším frekvencí pohybu, malé restaurace, kanceláře apod. Je vyroben ze 100% polyamidu (nylonu) Imprel o garantované hmotnosti vlasu 540 g/m2, zespodu je zátěžová podložka Actionback (syntetická mřížka). Koberec má atest nezávislého německého institutu TÜV, že je vhodný pro alergiky.

Všechny metrážové koberce se vyrábí s výrobní tolerancí šíře role ± 1% (např. u šíře 4 metry může být skutečná šíře 396 - 404 cm). Při objednání doporučujeme počítat s rezervou na délku i šíři. V jedné místnosti se nesmí kombinovat různé šíře či výrobní šarže, mohou mít jiný odstín. V různých místnostech se toto neřeší. Vzorky koberců si fotíme sami, neboť obrázky od výrobců nebývají příliš kvalitní či přesné. Snažíme se, aby výsledná barva byla co nejblíže skutečnému koberci, přesto barvu či odstín nelze 100% garantovat v závislosti na vyrobené šarži i různě nastaveným počítačovým monitorům. U těchto koberců na objednávku lze barvu odsouhlasit dle vzorku na naší prodejně v Lišově u Českých Budějovic.

V případě vašeho zájmu o tento koberec nás poptejte, obratem zjistíme u výrobce skladovou dostupnost či datum výroby a sdělíme naši plánovanou nakládku kamionu v Belgii. V případě zájmu pak posíláme každý pracovní den zboží po celé České republice přepravní společností Fofr. Role jsou pečlivě zabalené a větší šíře navinuty na papírové trubky.

Přílohy

Stáhnout

Arc Edition Quartz new

Technický list Quartz new

Stáhnout (7.82M)

Mohlo by se vám také líbit