Prominent 38

Prominent 38

Již použité
1 150,00 Kč za m2 vč. DPH

Prominent je vysoce zátěžový jednobarevný koberec s řezaným velurovým vlasem ze 100% polyamidu Imprel o vysoké gramáži 1150 g/m2. Je určen zejména do divadel, hotelů, restaurací, obřadních síní, kostelů, katedrál, reprezentativních kancelářských a obchodních prostor. Umíme z něj vyrobit obšité běhouny pro zámecké prohlídkové trasy, jako jsme dodávali např. na státní zámek Hluboká nad Vltavou. Prominent je určen pro nejvyšší komerční zatížení třídy 23/33, hořlavost Bfl-s1 pro únikové prostory, chodby a schodiště divadel a hotelů, certifikaci nezávislého německého institutu TÜV "vhodný pro alergiky", atest na kolečkové židle, podlahové topení a je antistatický. Nabízíme ho na objednávku přímo od belgického výrobce.

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Velur / střižený
Vzor
Jednobarevný
Barevný odstín
béžová, šedobéžová
Základní zařazení
Zátěžový koberec
Základní zařazení
Hotelový koberec
Hmotnost vlasu
1150 g/m2
Celková hmotnost
2020 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
100% PA Imprel
Celková výška
7 mm
Podložka
Actionback (mřížka)
Zátěžová třída
23 - 33 vysoká komerční
Hořlavost
Bfl-s1
Pro alergiky
vhodný, certifikát TÜV

Popis

Vybavujete podlahy do divadla, kostela, obchodu, restaurace či luxusních kanceláří? Měníte koberce v hotelových pokojích či na chodbách? Nechcete žádný vzor ani tečky, pouze jednobarevný koberec o špičkové kvalitě? 

Prominent je vysoce zátěžový jednobarevný koberec s řezaným velurovým vlasem ze 100% polyamidu Imprel o vysoké gramáži 1150 g/m2. Je určen zejména do divadel, hotelů, restaurací, obřadních síní, kostelů, katedrál, reprezentativních kancelářských a obchodních prostor. Umíme z něj vyrobit obšité běhouny pro zámecké prohlídkové trasy, jako jsme dodávali např. na státní zámek Hluboká nad Vltavou. Prominent je určen pro nejvyšší komerční zatížení třídy 23/33, hořlavost Bfl-s1 pro únikové prostory, chodby a schodiště divadel a hotelů, certifikaci nezávislého německého institutu TÜV "vhodný pro alergiky", atest na kolečkové židle, podlahové topení a je antistatický. 

Nabízíme ho na objednávku v řezném programu výrobce. Jsme přímý dovozce z Belgie, rádi vám sdělíme skladovou dostupnost a předpokládaný termín nakládky kamionu.

Mohlo by se vám také líbit