Chambord 197

Chambord 197

Již použité
708,00 Kč za m2 vč. DPH

Velurový zátěžový a hotelový koberec na objednávku Chambord s jemným střiženým vlasem si můžete vybrat ve dvou provedeních - podložka Actionback je vhodnější do kancelářského provozu, na schodiště či do prodejen, extra silná filcová podložka Ultratex Quick+ se používá zejména do hotelových pokojů či luxusnějších jednacích místností. Chambord má zátěžovou třídu 23/32 a hořlavost Cfl-s1, je certifikován nezávislou německou akreditovanou společností TÜV jako vhodný pro alergiky. Koberec je vyroben v Belgii, nabízíme ho na objednávku, orientační termín dodání vám rádi sdělíme na základě poptávky, záleží na nakládce našeho kamionu.

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Velur / střižený
Vzor
Hotelový
Barevný odstín
modrá
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Zátěžový koberec
Základní zařazení
Hotelový koberec
Hmotnost vlasu
630 g/m2
Celková hmotnost
1700 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
100% PA Imprel
Celková výška
7 mm
Podložka
Silný filc
Podložka
Actionback (mřížka)
Zátěžová třída
23 - 32 střední komerční
Hořlavost
Cfl-s1 / Bfl-s1 na AB podložce
Pro alergiky
vhodný, certifikát TÜV

Popis

Značka Arc Edition belgického výrobce Balta Group, divize ITC, je ucelený koncept všech typů zátěžových a hotelových koberců. Uvedené koberce na našich webových stránkách jsou na objednávku v tzv. řezném programu, to znamená, že nám danou míru připraví přímo výrobce. Ten si za to účtuje příplatek za řez (v ceně je již kalkulován). V případě velké zakázky nás neváhejte poptat na projektovou cenu.

Koberec Chambord je v nabídce již mnoho let. Lze ho objednat buď na podložce Actionback (syntetická mřížka), jež je pevnější a stabilnější, používá se zejména na prodejny, kanceláře či schodiště, a nebo na silném filcu Ultratex Quick+. Ten doporučujeme pro mnohem vyšší komfort došlapu zejména do bytového sektoru, do hotelových pokojů či luxusnějších jednacích místností apod.

Mohlo by se vám také líbit