• Sleva!
  • -20,55%
  • Sleva!
  • -20,55%
Ace 234

Ace 234

Nový produkt
273,75 Kč
218,00 Kč za m2 vč. DPH Ušetříte 20,55%

Zátěžový metrážový koberec Ace 234 s jednobarevným střiženým vlasem ve světle zeleném odstínu barvě nabízíme v doprodeji posledních pár metrů šíře 400 cm za akční výprodejovou cenu se slevou 20%.

Je vyroben ze 100% polyamidu s hmotností vlákna cca 340 g/m2. Jedná se o levnější koberec určený hlavně pro výstavní stánky, proto je jednobarevný. Můžete ho použít ale např. i do kabinetu ve škole, skladu, výstavní ploše na prodejně apod. Koberec splňuje požadavky na zátěžovou třídu 23 / 32 a hořlavost Cfl-s1. Zespodu je zátěžová podložka Actionback (syntetická mřížka).

Šíře
posledních 17,90 + 4,71 bm
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Velur / střižený
Vzor
Jednobarevný
Barevný odstín
zelená
Základní zařazení
Zátěžový koberec
Hmotnost vlasu
340 g/m2
Celková hmotnost
925 g/m2
Možnost dodání
doprodej
Materiál
100% PA
Celková výška
6 mm
Podložka
Actionback (mřížka)
Zátěžová třída
23 - 32 střední komerční
Hořlavost
Cfl-s1

Popis

Podlahoviny v rolích by se měly celoplošně přilepit k podkladu tak, jak nám velí všeobecný předpis pro kladení podlahovin. Koberce s podložkou Actionback (syntetická mřížka) lze jednoduše lepit např. pomocí sprejového lepidla Conato FG. Aplikace je velice rychlá a spojení velice drží. Koberec lze samozřejmě přilepit i disperzním lepidlem. Pokud si budete koberec pokládat sami, lze samozřejmě koberec položit bez lepení "na volno", pouze doporučujeme spoje a frekventovaná místa podlepit oboustrannou páskou. Podrobný návod na pokládku vám sdělí naši technici na prodejně či v telefonu.

Lze vyrobit i obšitý kusový koberec, musí být ovšem odebrána celá šíře koberce (např. vyrobíme kusový koberec 250x350 cm obšitý kolem dokola, ale účtuje se 2,50 metru šíře 4 metry).

Koberce se střiženým vlasem (velury) stínují, to znamená, že mohou dělat viditelné stopy při chůzi, vysávání, posunu lehkého nábytku apod. Role mohou mít při zakoupení příčné pruhy, které vypadají, jako by byly z jiné barvy. Nejdou hned rozčesat, ani se hned nesrovnají pomocí vysavače. Nejedná se ale o žádnou vadu, je to způsobeno nejčastěji natočením vlasu při výrobě, skladování, stáčení apod. Od založení prvního závitu u papírové návinky může být dokonce "čára", která vypadá, jako by tam chyběl vlas. Jedná se o standardní přirozený jev, všechny tyto pruhy během používání zmizí, vlákno se musí v místnosti stabilizovat.

Všechny metrážové podlahoviny (koberce i PVC) se vyrábí s výrobní tolerancí šíře role ± 1% (např. u šíře 4 metry může být skutečná šíře 396 - 404 cm). Pokud potřebujete přesnou šíři, je nutné nás na to předem výrazně upozornit, jinak se šíře koberce nepřeměřuje. Při objednání doporučujeme rezervu a koberec zaříznout přesně až na místě. V jedné místnosti se nesmí kombinovat různé šíře či výrobní šarže, mohou mít jiný odstín. V oddělených místnostech se to neřeší.

Koberce skladem si fotíme sami, snažíme se, aby výsledná barva byla co nejblíže skutečné barvě koberce, přesto barvu či odstín nelze 100% garantovat v závislosti na vyrobené šarži i různě nastaveným počítačovým monitorům. Jelikož jsme přímým dovozcem těchto koberců a velkoobchodním prodejcem po celé ČR, můžete si fyzické vzorky prohlédnout a koberec následně i objednat u některého z našich velkoobchodních partnerů (podlahářské firmy) po celé republice, rádi Vám sdělíme případný kontakt. Přesto se může odstín vzorku malinko lišit od dodané role, neboť každá vyrobená šarže každé podlahoviny je unikátní. Roli si můžete prohlédnout přímo na naší prodejně v Lišově u Českých Budějovic.

V případě zájmu přímého prodeje přes náš web nám pošlete poptávku přes poptávkový formulář, během krátké doby se s Vámi někdo spojí a doladí všechny případné detaily. Zboží posíláme každý pracovní den po celé České republice přepravní společností Fofr, tato služba je zpoplatněna, ale nevychází nijak extra draho, cenovou kalkulaci sdělíme obratem podle objednaného množství a hmotnosti koberce. Dodání cca 2-4 pracovní dny od zaplacení zálohové faktury. Role jsou pečlivě zabalené a většinou navinuté na papírové trubce.

Mohlo by se vám také líbit