Nature 4505-16 African Spirit chalk

Nature 4505-16 African Spirit chalk

Již použité
871,00 Kč za m2 vč. DPH

Představujeme Vám tkané buklé koberce na objednávku Nature určené pro indoor i outdoor, tedy do vnitřního i venkovního prostředí. Koberce jsou tkané z pevně utaženého polypropylenového vlákna Stainsafe® o vysoké gramáži 1100 g/m2. Jsou odolnější vůči skvrnám a díky speciální úpravě je možné je použít i v mokrém prostředí. Jsou proto vhodné na balkóny, na terasy, k bazénům či do luxusnějších zahradních restaurací. V naší republice jsou buklé koberce velmi oblíbené zejména jako kusové koberce, kdy se používají do kuchyní, jídelních koutů, hodně frekventované chodby a nebo na chaty a chalupy, kde jsou studené dlažby. Z této metráže můžeme vyrobit samozřejmě i atypické kusové koberce na objednávku s naším obšitím. Koberce jsou vhodné pro alergiky.

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Buklé
Vzor
Pruhovaný
Vzor
Melírovaný
Barevný odstín
bílá, krémová
Základní zařazení
Outdoor (voděodolné)
Základní zařazení
Bytový koberec
Hmotnost vlasu
1100 g/m2
Celková hmotnost
1640 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
100% PP Stainsafe
Celková výška
5 mm
Podložka
Tkaná osnova
Pro alergiky
vhodný, certifikát TÜV

Popis

Tkané buklé koberce Nature belgického výrobce Balta Broadloom (dnes pod hlavičkou Victoria Carpets) dodáváme na objednávku. Jsme přímý dovozce a velkoobchodní i maloobchodní prodejce. 

Koberec Nature je určen pro indoor i outdoor, tedy do vnitřního i venkovního prostředí. Koberce jsou tkané z pevně utaženého polypropylenového vlákna Stainsafe® o vysoké gramáži 1100 g/m2. Jsou odolnější vůči skvrnám a díky speciální úpravě je možné je použít i v mokrém prostředí. Jsou proto vhodné na balkóny, na terasy, k bazénům či do luxusnějších zahradních restaurací. V naší republice jsou buklé koberce velmi oblíbené zejména jako kusové koberce, kdy se používají do kuchyní, jídelních koutů, hodně frekventované chodby a nebo na chaty a chalupy, kde jsou studené dlažby. Koberce jsou atestované nezávislým německým institutem TÜV jako "vhodné pro alergiky". Z této metráže můžeme vyrobit samozřejmě i atypické kusové koberce na objednávku s naším obšitím.

Každý koberec samozřejmě doporučujeme celoplošně nalepit či alespoň nafixovat např. pomocí fixačních sprejů či nátěrů, je to velmi rychlé, funguje jako suchý zip a koberec se nemůže v průběhu užívání vlnit. To funguje samozřejmě pouze ve vnitřním prostředí, ven se pokládají koberce na volno s tím, že může k vlnění docházet. Podrobný návod na pokládku vám rádi sdělíme přímo na naší prodejně.

Tyto tkané buklé koberce se vyrábí s výrobní rozměrovou tolerancí ± 2% (tzn. u šíře 4 metry může být skutečná šíře 392 - 408 cm). Při objednání doporučujeme počítat s rezervou na délku i šíři. V jedné místnosti se nesmí kombinovat různé výrobní šarže, mohou mít jiný odstín. V různých místnostech se toto neřeší. Lze vyrobit i obšitý kusový koberec, musí být ovšem odebrána celá šíře koberce (např. vyrobíme kusový koberec 250x350 cm obšitý kolem dokola, ale účtuje se 2,50 metru šíře 4 metry).

Vzorky koberců si fotíme sami, neboť obrázky od výrobců nebývají příliš kvalitní či přesné. Snažíme se, aby výsledná barva byla co nejblíže skutečnému koberci, přesto barvu či odstín nelze 100% garantovat v závislosti na vyrobené šarži i různě nastaveným počítačovým monitorům. Přesto se může odstín vzorku malinko lišit od dodané role, neboť každá vyrobená šarže každé podlahoviny je unikátní. Vzorky si můžete prohlédnout přímo na naší prodejně v Lišově u Českých Budějovic. Jelikož jsme přímým dovozcem těchto koberců do ČR a velkoobchodním prodejcem, můžete ho prodat i podlahářské firmě ve vašem regionu.

V případě zájmu přímého prodeje přes náš web nám pošlete poptávku přes náš poptávkový formulář, během krátké doby se s Vámi někdo spojí a doladí všechny případné detaily. Zboží posíláme každý pracovní den po celé České republice přepravní společností Fofr, tato služba je zpoplatněna, ale nevychází nijak extra draho, cenovou kalkulaci sdělíme obratem podle objednaného množství a hmotnosti koberce. Dodání u koberců na objednávku potvrzujeme individuálně na základě dostupnosti u výrobce v Belgii na naší plánované nakládce kamionu. Role jsou pečlivě zabalené a většinou navinuté na papírové trubce.

Mohlo by se vám také líbit