• Sleva!
  • -30,47%
  • Sleva!
  • -30,47%
Minnesota 0246 carbon

Minnesota 0246 carbon

Nový produkt
1 075,00 Kč
748,00 Kč za m2 vč. DPH Ušetříte 30,47%

Vysoce odolný koberec Minnesota není v naší standardní nabídce, ale zůstal nám tu z jedné velké zakázky, kdy jsme ho velkoobchodně dodávali přes podlahářskou firmu do sítě luxusních zlatnictví. Jenže se nedodělaly všechny prodejny a jedna role nám zůstala na skladě nezaplacena.

Minnesota je zátěžový koberec ze 100% plně probarveného polyamidu SDN Xelux Color s hmotností vlasu cca 1350 g/m2, což je už opravdu špička. Praktický melírovaný design v černo-šedých barvách je vhodný právě do různých butiků, prodejen či kaváren. Koberec je velice pevný, má dvojitou podložku Actionback. Celková výška je 8,1 mm, hořlavost Bfl-s1 a zátěžová třída 32.

Nabízíme ho do vyprodání zásob v šíři 400 cm za super akční výprodejovou cenu.

Šíře
skladem role 22,80 bm = cca 90 m2
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Smyčkový
Vzor
Melírovaný
Barevný odstín
černá, tmavá
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Zátěžový koberec
Hmotnost vlasu
1350 g/m2
Celková hmotnost
2090 g/m2
Možnost dodání
doprodej
Materiál
100% PA
Celková výška
8,1 mm
Podložka
Actionback (mřížka)
Zátěžová třída
23 - 32 střední komerční
Hořlavost
Bfl-s1

Popis

Minnesota je špičkový a velice praktický zátěžový koberec s řezaným dvoubarevným vlasem ze 100% polyamidu SDN Xelux Color s hmotností vlasu cca 1350 g/m2, což je už opravdu špička. Praktický melírovaný design v černo-šedých barvách je vhodný právě do různých butiků, prodejen či kaváren, protože se bude velice dobře udržovat, nebude na něm vidět špína a bude dlouho vypadat jako nový. Koberec je velice pevný, má dvojitou podložku Actionback. Hořlavostní atest Bfl-s1 ho umožňuje použít do všech komerčních, administrativních či školských budov, vč. schodišť, chodeb a únikových prostor. Papírově má koberec zátěžovou třídu 23-32, ale dle našeho názoru je koberec neuvěřitelně odolný vůči opotřebení a lze ho položit i do extrémně zatížených obchodů, kanceláří či učeben. Atest na komerční kolečkovou židli a schodiště bez omezení to jen potvrzuje. Samozřejmostí je antistatická úprava. Koberec vyhovuje standardnímu teplovodnímu podlahovému topení.

Všechny metrážové koberce se vyrábí s výrobní tolerancí šíře role ± 1% (u šíře 4 metry může být skutečná šíře 396 - 404 cm). Při objednání doporučujeme počítat s rezervou na délku i šíři. Všechny koberce mohou mít při zakoupení příčné pruhy - lehce smáčknutou smyčku způsobenou např. skladováním, založením prvního a posledního závitu na roli apod. Nejedná se o vadu ale technologickou vlastnost, po stabilizaci vlákna tyto pruhy postupně zmizí.

Vzorky koberců si fotíme sami, přesto barvu či odstín nelze 100% garantovat v závislosti na světelných podmínkách v místnosti, vyrobené šarži či různě nastavených počítačových monitorech a mobilních telefonech. Odstín vzorku se může také mírně lišit od dodané role, neboť každá vyrobená šarže každé podlahoviny je unikátní. Vzorek si můžete prohlédnout přímo na naší prodejně v Lišově u Českých Budějovic.

V případě zájmu přímého prodeje přes náš web nám pošlete poptávku přes náš poptávkový formulář, během krátké doby se s Vámi někdo spojí a doladí všechny případné detaily. Zboží posíláme každý pracovní den po celé České republice přepravní společností Fofr, tato služba je zpoplatněna, ale nevychází nijak extra draho, cenovou kalkulaci sdělíme obratem podle objednaného množství a hmotnosti koberce. Dodání u koberců na objednávku potvrzujeme individuálně na základě dostupnosti u výrobce v Belgii na naší plánované nakládce kamionu. Role jsou pečlivě zabalené a většinou navinuté na papírové trubce.

Přílohy

Stáhnout

Minnesota technický list

Stáhnout (147.34k)

Mohlo by se vám také líbit