Ruby gel 2114

Ruby gel 2114

Nový produkt
355,00 Kč za m2 vč. DPH

Zátěžový smyčkový koberec Rubin se vyrábí i ve variantě s protiskluznou gelovou (pogumovanou) podložkou, nazvali jsme ji pro jistotu Ruby Gel, aby nedošlo k chybě při objednávce. Nabízíme ho pouze v šíři 400 cm.

Vrchní část je stejná jako u Rubinu - 100% polypropylen o hmotnosti cca 540 g/m2 s praktickým melírovaným designem. Díky protiskluzné gelové podložce však již koberec není atestován jako zátěžový. Používá se všude tam, kde potřebujete, aby koberec neklouzal, ale kde ho nelze celoplošně či alespoň částečně podlepit. Prioritně byly tyto koberce vyráběny pro Velkou Británii do domovů důchodců. 

Podařilo se nám zakoupit na sklad pouze pár rolí, výroba však byla ukončena, a proto ho nabízíme pouze do vyprodání zásob.

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Smyčkový
Vzor
Tečkovaný
Vzor
Melírovaný
Barevný odstín
béžová, šedobéžová
Základní zařazení
Zátěžový koberec
Hmotnost vlasu
540 g/m2
Celková hmotnost
1560 g/m2
Možnost dodání
skladem
Materiál
100% PP
Celková výška
5 mm
Podložka
Protiskluzný gel
Zátěžová třída
23 - 32 střední komerční
Hořlavost
Efl

Popis

Koberec Ruby Gel je vyroben ze 100% polypropylenu s hmotností vlasu cca 540 g/m2 a celkovou hmotností cca 1560 g/m2. Celková výška koberce je cca 5 mm. Zespodu koberce je protiskluzný gel zabraňující prosakování vody do podkladu.

Všechny metrážové koberce se vyrábí s výrobní tolerancí šíře role ± 1% (např. u šíře 4 metry může být skutečná šíře 396 - 404 cm). Při objednání doporučujeme počítat s rezervou na délku i šíři. V jedné místnosti se nesmí kombinovat různé šíře či výrobní šarže, mohou mít jiný odstín. V oddělených místnostech se toto neřeší. Lze vyrobit i obšitý kusový koberec, musí být ovšem odebrána celá šíře koberce (např. vyrobíme kusový koberec 250x350 cm obšitý kolem dokola, ale účtuje se 2,50 metru šíře 4 metry). Koberce mohou mít při zakoupení příčné pruhy - lehce smáčknutou smyčku způsobenou např. skladováním na kamionu či skladě, založením prvního a posledního závitu na roli apod. Nejedná se o vadu ale technologickou vlastnost, po stabilizaci vlákna tyto pruhy postupně zmizí.

Vzorky koberců si fotíme sami, neboť obrázky od výrobců nebývají příliš kvalitní či reálné. Snažíme se, aby výsledná barva byla co nejblíže skutečnému koberci, přesto barvu či odstín nelze 100% garantovat v závislosti na vyrobené šarži, světelných podmínkách v místnostech i různě nastavených počítačových monitorech a mobilních telefonech. Odstín vzorku se může také mírně lišit od dodané role, neboť každá vyrobená šarže každé podlahoviny je unikátní. Vzorky si můžete prohlédnout přímo na naší prodejně v Lišově u Českých Budějovic. Jelikož jsme přímým dovozcem těchto koberců do ČR a velkoobchodním prodejcem, můžeme ho prodat i podlahářské firmě ve vašem regionu.

V případě zájmu přímého prodeje přes náš web nám pošlete poptávku přes náš poptávkový formulář, během krátké doby se s Vámi někdo spojí a doladí všechny případné detaily. Zboží posíláme každý pracovní den po celé České republice přepravní společností Fofr, tato služba je zpoplatněna, ale nevychází nijak extra draho, cenovou kalkulaci sdělíme obratem podle objednaného množství a hmotnosti koberce. Dodání u koberců na objednávku potvrzujeme individuálně na základě dostupnosti u výrobce v Belgii na naší plánované nakládce kamionu. Role jsou pečlivě zabalené a většinou navinuté na papírové trubce.

Přílohy

Stáhnout

Koberce - návod na pokládku

Návod na pokládku koberců

Stáhnout (349.94k)

Koberce - návod na údržbu

Návod na údržbu a čištění koberců.

Stáhnout (643.07k)

Rubin a Ruby technický list

Stáhnout (1.21M)

Mohlo by se vám také líbit