Suite Symphony Debussy 297

Suite Symphony Debussy 297

Již použité
1 137,00 Kč za m2 vč. DPH

Hotelový koberec Suite Symphony Debussy 297 z nabízí tečkovaný hotelový vzor na šedém podkladu. Jedná se o všívaný zátěžový koberec se střiženým vlasem o hmotnosti vlákna 900 g/m2 (kvalita Promenade) na objednávku. Koberec splňuje atesty na zátěžovou třídu 23/32 a hořlavost Bfl-s1, tudíž ho lze umisťovat bez problémů do naprosté většiny prostor v hotelech či penzionech vč. pokojů a chodeb. Nezávislý německý institut TÜV potvrzuje atestem, že koberec je vhodný i pro alergiky. Na naší prodejně Koberce Strnad v Lišově u Českých Budějovic si můžete prohlédnout veliké vzorky na speciálním stojanu hotelových koberců. Jsme přímý dovozce a velkoobchodní prodejce Arc Edition Balta ITC.

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Velur / střižený
Vzor
Tečkovaný
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Zátěžový koberec
Základní zařazení
Hotelový koberec
Hmotnost vlasu
900 g/m2
Celková hmotnost
1875 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
100% PA Imprel
Celková výška
7 mm
Podložka
Actionback (mřížka)
Zátěžová třída
23 - 32 střední komerční
Hořlavost
Bfl-s1
Pro alergiky
vhodný, certifikát TÜV

Popis

Zátěžové koberce hotelového typu Debussy jsou vyrobeny ze 100% polyamidu Imprel s hmotností vlasu 900 g/m2 a zátěžovou třídou 32. Hlavní výhodou je, že vše je v řezném programu výrobce, to znamená, že lze objednat klidně jenom jednu místnost, zatímco jinak u většiny hotelových koberců vyráběných chromojetovým tiskem je vždy určité minimální výrobní množství. Provozovatelé hotelů to ocení v okamžiku, kdy jim některý ubytovaný návštěvník zničí podlahu tak, že se musí vyměnit a není po ruce žádný původní koberec navíc. Díky hořlavosti Bfl-s1 lze použít koberec i na únikové zóny jako jsou hotelové chodby a schodiště. Koberec je vhodný pro alergiky, má atest na komerční schodiště, kolečkovou židli či zvýšenou odolnost proti ztrátě barvy na světle. Původně byly koberce zařazeny do ucelené kolekce Suite Symphony belgického výrobce ITC Arc Edition. Jsme přímým dovozcem, obratem Vám sdělíme skladovou dostupnost v Belgii a možnost dodání. Jedná se o jednu z nejprodávanějších kolekcí hotelových koberců na naší prodejně. Šíře role může být dle normy ± 1%, tzn. 396 - 404 cm.

Všechny fotky jsme si nafotili sami, tudíž jsou barevně velmi hodnověrné. Fotili jsme si je ze vzorků velikosti 40x60 cm, které máme vystavené i na prodejně na našem speciálním "hotelovém" stojanu. Pokud se Vám ale nelíbí daná barevná kombinace a máte prostory větší jak 240 m2, lze vyrobit daný vzor i v jiném barevném provedení dle barevnice výrobce. Koberec lze vyrobit na přání i ve vyšší kvalitě Progressa o hmotnosti vlákna 1150 g/m2 (zátěž 33) a nebo i v šíři 5 metrů, minimální množství pro výrobu je 60 bm + případná nadprodukce. Všechny informace a vzorky najdete na naší prodejně Koberce Strnad Lišov v jižních Čechách. Na hotelové koberce se v regionu jižních Čech vyloženě specializujeme.

Kolekce hotelových koberců s názvem Suite Symphony prošla v roce 2021 barevnou i designovou obměnou a nyní obsahuje dekory Bach, Debussy, Mozart a Strauss.

Mohlo by se vám také líbit