Alethea 98

Alethea 98

Již použité
877,00 Kč za m2 vč. DPH

Chcete, aby byla podlaha vašeho hotelu, restaurace, kanceláře či obchodu na první pohled unikátní? Odolná, praktická a nádherná? Pak vám můžeme nabídnout překrásný a vysoce odolný zátěžový koberec Alethea na objednávku z řady Arc Edition. Jedná se o smyčkový koberec ze 100% polyamidu Imprel s potištěným vzorem ve stylu "vintage", tedy imitací starého ošlapaného koberce. Samozřejmostí je nejvyšší zátěžová třída 23/33, hořlavost Cfl-s1, atesty na komerční schodiště, kolečkovou židli i podlahové topení. Koberec je antistatický a má certifikaci nezávislého německého institutu TÜV, že je vhodný pro alergiky. Jsme přímým dovozcem z Belgie.

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Smyčkový
Vzor
Vintage, patinovaný
Barevný odstín
černá, tmavá
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Zátěžový koberec
Základní zařazení
Hotelový koberec
Hmotnost vlasu
640 g/m2
Celková hmotnost
1710 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
100% PA Imprel
Celková výška
6 mm
Podložka
Actionback (mřížka)
Zátěžová třída
23 - 33 vysoká komerční
Hořlavost
Cfl-s1
Pro alergiky
vhodný, certifikát TÜV

Popis

Zátěžový koberec Alethea belgického výrobce Balta ITC - Arc Edition se spolu s kolekcí Promethea naprosto vymyká svým vzorem i provedením všem podobným kobercům. Jedná se o smyčkový koberec zátěžové třídy 33 s velmi utaženým, ale zároveň plasticky všívaným nylonovým vláknem (polyamid 6 Imprel) a vzorem ve stylu "vintage", tedy imitace starého a hodně ošlapaného koberce. Tento vzor je v interiéru nejen nádherný, ale i velmi praktický, protože na něm není vidět nečistota ani prach. Koberec je určen do hotelů, penzionů, restaurací, obchodních zón, kanceláří či historických prostor.

Všechny metrážové koberce se vyrábí s výrobní tolerancí šíře role ± 1% (např. u šíře 4 metry může být skutečná šíře 396 - 404 cm). Při objednání doporučujeme počítat s rezervou na délku i šíři. V jedné místnosti se nesmí kombinovat různé šíře či výrobní šarže, mohou mít jiný odstín. V různých místnostech se toto neřeší. Vzorky koberců si fotíme sami, neboť obrázky od výrobců nebývají příliš kvalitní či přesné. Snažíme se, aby výsledná barva byla co nejblíže skutečnému koberci, přesto barvu či odstín nelze 100% garantovat v závislosti na vyrobené šarži i různě nastaveným počítačovým monitorům. U těchto koberců na objednávku lze barvu odsouhlasit dle vzorku na naší prodejně v Lišově u Českých Budějovic.

V případě vašeho zájmu o tento koberec nás poptejte, obratem zjistíme u výrobce skladovou dostupnost a sdělíme naši plánovanou nakládku kamionu v Belgii. V případě zájmu pak posíláme každý pracovní den zboží po celé České republice přepravní společností Fofr. Role jsou pečlivě zabalené a větší šíře navinuty na papírové trubky.

Přílohy

Stáhnout

Arc Edition Alethea

Technický list k zátěžovému koberci Alethea

Stáhnout (1.28M)

Mohlo by se vám také líbit