• Sleva!
  • -49,24%
  • Sleva!
  • -49,24%
Bugatti exclusive 16

Bugatti exclusive 16

Repasované
1 472,50 Kč
748,00 Kč za m2 vč. DPH Ušetříte 49,24%

Koberec Bugatti exclusive dělá čest svému jménu, jedná se opravdu o exkluzivní zboží, typ shaggy s kvalitním polyamidovým vláknem o hmotnosti 2,5 kg/m2 a celkové výšce skoro 4 cm. Koberec máme vyzkoušený osobně, je neuvěřitelně odolný, nesešlapává se, chůze po něm je vysoce komfortní a i v jednobarevné bílé variantě je stále pěkný, obzvláště v ložnicích, luxusních apartmánech nebo masážních salonech. Tento typ se svého času pokládal i do obchodů s mobilními telefony a tam je obzvláště silný provoz.

Z koberce Bugatti exclusive vyrábíme i obšité kusové koberce. Kromě standardních čtvercových a obdélníkových rozměrů lze u nás objednat i jakýkoliv atyp, kruh či ovál. Koberec Bugatti prodáváme za zlevněnou akční cenu v rolích i kusovkách.

Šíře
posledních 4,10 bm
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Shaggy (vysoký vlas)
Vzor
Melírovaný
Barevný odstín
oranžová, cihlová
Základní zařazení
Luxusní bytový koberec
Hmotnost vlasu
2500 g/m2
Celková hmotnost
3600 g/m2
Možnost dodání
doprodej
Materiál
100% PA
Celková výška
39 mm
Podložka
Silný filc

Popis

Luxusní koberec Bugatti exclusive dělá čest svému jménu, jedná se opravdu o exkluzivní zboží, typ shaggy s kvalitním polyamidovým vláknem o hmotnosti 2,5 kg/m2 a celkové výšce skoro 4 cm. Koberec máme vyzkoušený osobně, je neuvěřitelně odolný, nesešlapává se, chůze po něm je vysoce komfortní a i v jednobarevné bílé variantě je stále pěkný, obzvláště v ložnicích, luxusních apartmánech nebo masážních salonech. Tento typ se svého času pokládal i do obchodů s mobilními telefony a tam je obzvláště silný provoz. Nemá sice oficiálně status zátěžového koberce, ale to jenom proto, že se nenechal atestovat. Z naší zkušenosti můžeme svědomitě prohlásit, že je to nesmírně odolný koberec.

Z koberce Bugatti exclusive vyrábíme i obšité kusové koberce. Kromě standardních čtvercových a obdélníkových rozměrů, které držíme na prodejně skladem si lze objednat i jakýkoliv atyp, kruh či ovál. Účtujeme pouze žádaný rozměr beze zbytku, u kruhu pouze rozměr čtverce a u oválu rozměr obdélníku. Celkově ale koberec Bugatti exclusive prodáváme za zlevněnou akční cenu v rolích i kusovkách.


Mohlo by se vám také líbit