L-profil hliník 15x15 mm stříbrný bez lepidla

L-profil hliník 15x15 mm stříbrný bez lepidla

170,00 Kč za ks vč. DPH

Hliníkový "L-profil" o rozměru 15 x 15 mm (síla 1 mm) je určena zejména jako ochrana rohů a koutů, ale má i spoustu jiného univerzálního využití. Lze ho použít oboustranně. Profil je vyroben z klasického eloxovaného hliníku. Lišta se lepí na podklad nejčastěji lepidlem v kartuši Mamut Glue. Každá lišta je zabalena zvlášť do přepravní fólie.

Barvu stříbrnou nabízíme v délkách:

100 cm - objednací kód: 45002-3

200 cm - objednací kód: 45018-4

Rozměr
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
K nalepení bez lepidla
Vzor
Jednobarevný
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Přechodové lišty
Možnost dodání
skladem
Materiál
Eloxovaný hliník
Tvar
Schodišťová
Tvar
Ostatní profily

Popis

Před instalací každé přechodové, náběhové, ukončovací či schodové lišty doporučujeme poradit se s naším technikem na prodejně, zda je daný profil vhodný pro určené výškové přechody či daný typ podlahoviny. Rozbalené lišty již nelze vyměnit za jiný profil.

Doporučený postup instalace: 

Lišta se nejprve rozbalí z ochranné fólie, změří se přesná délka a uřízne. Lišty z eloxovaného hliníku doporučujeme zařezávat pomocí pokosové pily s kotoučem na hliník, řez je pak krásně čistý a hladký. Lze použít ale i ruční pilku na železo či rozbrusovací kotouč (tzv. flexu). Lišty se lepí na čistý bezprašný odmaštěný podklad např. pomocí kartušového lepidla Mamut Glue.

Lišty a profily z eloxovaného hliníku nevyžadují žádnou speciální údržbu a lze je čistit běžnými čisticími prostředky. Nepoužívat silná abrasiva, která by mohla povrch poškrábat.