• Sleva!
  • -54,21%
  • Sleva!
  • -54,21%
Krycí profil 386SH
Krycí profil 386SH
Krycí profil 386SH S nasazeným základním profilem pro rozdíly výšek 16-25 mm Základní profil může být otočený na druhou stranu. Součástí balení jsou šroubky a hmoždinky.

386SH stříbrná Küberit 08686040-45

1 900,00 Kč
871,00 Kč za ks vč. DPH Ušetříte 54,21%

Dvoudílný přechodový profil Küberit 386SH s velmi vysokým náběhem - základní spodní díl + horní krycí náběhová lišta z eloxovaného hliníku ve stříbrné barvě slouží k přechodům mezi dvěma různě vysokými podlahami. Je variabilní na výškový rozdíl 16 - 25 mm. Horní profil je široký 56 mm. Na rozdíl od podobného profilu 586 se nejedná o narážecí systém, ale šroubovací. Horní díl se přichytí k základnímu dílu šroubky se zápustnou hlavou, šroubky různé délky jsou součástí balení.

Tento profil nabízíme za akční výprodejovou cenu v délce 270 cm - objednací kód: 08686045

Rozměr
poslední 1 ks
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Dvoudílný se základem
Vzor
Jednobarevný
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Přechodové lišty
Možnost dodání
doprodej
Materiál
Eloxovaný hliník
Tvar
Náběhová

Popis

Před instalací každé přechodové lišty se doporučujeme poradit s naším technikem na prodejně, zda je daný profil vhodný pro určené výškové přechody či daný typ podlahoviny. Rozbalené lišty již nelze vyměnit za jiný profil.

Použití profilu: Profil Küberit 386SH slouží k přechodům jakýchkoliv podlah různých výšek, je variabilní na výšku 16 - 25 mm. Jedná se o velmi kvalitní lištu ze silného hliníku, žádný šizený materiál. Krycí náběhový profil je zespodu v celé délce lehce profrézován a lze ho v případě potřeby ještě lehce přiohnout gumovou paličkou, takže výšku lze ještě upravit. Na rozdíl od podobného profilu Küberit 586, který také nabízíme, není tento systém narážecí, ale šroubovací. Všechny šroubky se zápustnou hlavou v dané barvě eloxu jsou součástí balení stejně jako šroubky k přichycení základního profilu k podkladu. Původně se lišta přelepovala dekorační vinylovou fólií, proto má po stranách drážky, ale fólie již nejsou dostupné, a proto lištu vyprodáváme s takovouto slevou.

Doporučený postup instalace: Balení obsahuje vždy dva díly a krabičku se šroubky a hmoždinkami, vše je zabaleno v ochranné fólii. Základní profil pro uchycení k podkladu (betonu, dřeva, stěrky apod.) se nejprve naměří na délku, uřízne a pak pomocí šroubků či lepidla (např. kartušové PUR lepidlo Mamut Glue) přichytí k podkladu. Základ se montuje vždy před samotnou podlahou a je možné ho použít oboustranně. Je nutné pečlivě rozměřit polohu spodního profilu mezi podlahovinami ještě před finálním přichycením k podkladu. Krycí profil se pak také zařízne na požadovanou délku. Dle výšky podlahoviny vyberete správnou délku šroubků se zápustnou hlavou v barvě lišty a krycí profil dotáhnete k základnímu profilu šroubovákem tak, aby šroubky nevykukovaly ven. V balení jsou tři délky těchto šroubků.

Řezání lišt: Hliníkové lišty nedoporučujeme zařezávat pomocí rozbrusovacího kotouče (tzv. flexou). Ideální je řezat lišty pomocí pokosové pily s kotoučem na hliník, řez je pak krásně čistý a hladký. Lze použít i ruční pilku na železo.

Lišty a profily z eloxovaného hliníku nevyžadují žádnou speciální údržbu a lze je čistit běžnými čisticími prostředky. Nepoužívejte silná abrasiva, mohla by poškrábat povrch lišty.