• Sleva!
  • -25,21%
  • Sleva!
  • -25,21%
Plochá 38 mm H10 Borovice přechodová lišta samolepící 01538100-05

Plochá 38 mm H10 Borovice přechodová lišta samolepící 01538100-05

234,00 Kč
175,00 Kč za ks vč. DPH Ušetříte 25,21%

Plochý samolepicí přechodový profil (rovný se dvěma drážkami) o šíři 38 mm nabízíme skladem na naší prodejně či webu Koberce Strnad Lišov. Lišta je vyrobena z hliníku potaženého kvalitní a velmi odolnou PVC fólií s dekorem dřeva, fólie je zaohnuta až pod lištu, na spodní straně jsou dva proužky speciálního lepidla překryté voskovým papírem. Tento profil sám o sobě není stavěný na výškové rozdíly podlah, lze ho lehce naklonit za použití dodatečného lepidla např. Mamut Glue. Je vhodný pro všechny hladké podlahoviny typu PVC, laminát, dlažba, vinyl, dřevo.

Tento profil je v doprodeji, v barvě H10 Borovice ho nabízíme za akční výprodejovou cenu v délkách:

  90 cm - objednací kód: 01538100

270 cm - objednací kód: 01538105

Rozměr
poslední 2 ks
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Samolepící
Vzor
Dřevěný světlý
Barevný odstín
žlutá
Základní zařazení
Přechodové lišty
Možnost dodání
doprodej
Materiál
Hliníkové s PVC fólií
Tvar
Plochá

Popis

Před instalací každé přechodové lišty se doporučujeme poradit s naším technikem na prodejně, zda je daný profil vhodný pro určené výškové přechody či daný typ podlahoviny. Rozbalené lišty již nelze vyměnit za jiný profil.

Doporučený postup instalace: Lišta se nejprve rozbalí z ochranné fólie, změří se přesná délka a uřízne. Hliníkové lišty s PVC nedoporučujeme zařezávat pomocí rozbrusovacího kotouče (tzv. flexou), při řezu dochází k vysoké teplotě a fólie se taví, mění barvu a tvar. Ideální je řezat lišty pomocí pokosové pily s kotoučem na hliník, řez je pak krásně čistý a hladký. Lze použít i ruční pilku na železo, počítejte s tím, že se lepidlo chytá na plátek. Lišty se pak lepí na čistý odmaštěný podlah tak, že se strhne voskový papír, opatrně položí na přesné místo a pak přitlačí k podlahám. Lepidlo na liště je velmi odolné se skvělou lepicí schopností, ale lištu pak většinou nelze sundat a nalepit znovu. U problematických přechodů lze spojení lišty a podlahy pojistit např. pomocí kartušového lepidla Mamut Glue.

Lišty a profily s PVC fólií nevyžadují žádnou speciální údržbu a lze je čistit běžnými čisticími prostředky. Nepoužívat silná abrasiva. 

Mohlo by se vám také líbit