Cubu flex Premium 60 life 1190 nerezová ocel
Lišta Cubu flex Premium 60 barva 1190 nerezová ocel v kombinaci s kobercovými čtverci Desse Breccia Lišta Cubu flex Premium 60 barva 1190 nerezová ocel v kombinaci s kobercovými čtverci Desse Breccia Lišta Cubu flex Premium 60 barva 1190 nerezová ocel v kombinaci s kobercovými čtverci Desse Breccia

Cubu flex Premium 60 life 1190 nerezová ocel

365,00 Kč za ks vč. DPH

Luxusní podlahová lišta Cubu flex 60 life německého výrobce Döllken v dekoru nerezové oceli je dle našeho názoru nejhezčí soklovou lištou v našem skladovém sortimentu. Na povrchu je pravá hliníková fólie, takže lišta má skutečný kovový vzhled. Lze ji použít k zakončení všech typů podlahovin, obzvláště vhodná je k vinylovým podlahám, kobercům a kobercovým čtvercům. Jedná se o vysoce kvalitní a trvanlivou soklovou lištu odolnou proti nárazům, s jádrovým středem, potaženou voděodolným plastem, jenž je ještě překryt hliníkovou fólií. Lišty se v rozích a u dveří zařezávají za pomoci raznice Döllken.

Tuto lištu nabízíme na objednávku. Délka lišty je 2,5 metruvýška 60 mm, šířka 11 mm, šířka vč. spodního praporku 13 mm.

Lišty a komponenty
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Vzor
Metalický
Barevný odstín
šedá
Základní zařazení
Soklové lišty (ke stěně)
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
Jádro HDF potaženo plastem
Rozměr (délka x výška x šířka)
2500 x 60 x 11-13 mm

Popis

Montáž lišty: Nejčastěji se lišty lepí přímo na zeď pomocí lepidla v kartuši Mamut Glue od firmy Den Braven a nebo speciální tavnou pistolí Döllken. Lištu lze krátit pomocí pokosové pily. Podlaháři používají v zařezání vnitřních a vnějších rohů profi raznici Döllken. K lištám Cubu flex se nedodávají komponenty (rohy, spojky, ukončení).

Německý výrobce Döllken je specialista v oboru podlahových lišt. Naše firma s ním spolupracuje od samého počátku v roce 1995. Máme velkoobchodní zastoupení pro jižní Čechy a nabízíme jejich kompletní sortiment, přičemž velké množství lišt držíme skladem. Na jihu Čech nenajdete nikde jinde větší výběr ani skladové zásoby než u nás v Lišově.

Na naše fotky těchto lišt se vztahují autorská práva a nelze je dále šířit ani používat.