• Sleva!
  • -53,87%
  • Sleva!
  • -53,87%
Shaggy 26 purple

Shaggy 26 purple

Repasované
10 600,00 Kč
4 891,00 Kč za ks vč. DPH Ušetříte 53,87%

Totální výprodej shaggy kusových koberců se týká i tohoto nádherného luxusního tmavě růžového až světle fialového koberce Shaggy 26 purple.

Nemáme kam vystavit nové zboží, prodejna je malá (pouze 2750 m2), zboží moc. Vystavené shaggy kusové koberce tvoří tak vysoké kopice, že jsme se rozhodli razantně vyčistit sklady a zaměřit se hlavně na standardní zboží, které lze u výrobce dál objednávat. Proto je na vybrané starší koberce nastavena sleva mezi 25 - 55%. Sledujte žluté cenovky.

Rozměr
poslední kus
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Shaggy (vysoký vlas)
Vzor
Jednobarevný
Barevný odstín
fialová
Barevný odstín
červená, růžová
Možnost dodání
doprodej
Materiál
100% PES
Podložka
Tkanina
Tvar
Obdélník

Popis

Přijeďte se podívat na kusové koberce do našeho obchodního domu podlahových krytin Koberce Strnad Lišov v jižních Čechách, nikde jinde v ČR větší nabídku kusových koberců na jednom místě nenajdete. Na koberce se přes 30 let vyloženě specializujeme a máme je rádi. Na našem webu nabízíme zejména skladový sortiment, který zahrnuje asi 3000 koberců všech možných barev, vzorů, tvarů i provedení, ale zdaleka zde nemáme nafoceno vše, co nabízíme. I když se lepšíme a postupně koberce fotíme. Není ale nad to přijet se osobně přesvědčit, že takovou nabídku nenajdete ani v Praze.

Koberec lze objednat samozřejmě i přes internet. I když nemáme klasický e-shop, naše webové stránky fungují podobně s poptávkovým formulářem. Stačí si dát vybraný kus do poptávkového "košíku" a odeslat, ozveme se vám, jak nejrychleji to půjde. Koberce denně expedujeme spediční službou Fofr.

Mohlo by se vám také líbit