Vzorek Sternstein meliert 6032 grün - rot
Vzorek Sternstein meliert 6032 grün - rot
Vzorek Sternstein meliert 6032 grün - rot Velký výběr barev předložek Sternstein Meliert - jedna ze vzorkovnic. Velký výběr barev předložek Sternstein Meliert - jedna ze vzorkovnic. Velký výběr barev předložek Sternstein Meliert - jedna ze vzorkovnic. Velký výběr barev předložek Sternstein Meliert - jedna ze vzorkovnic. Velký výběr barev předložek Sternstein Meliert - jedna ze vzorkovnic. Velký výběr barev předložek Sternstein Meliert - jedna ze vzorkovnic. Velký výběr barev předložek Sternstein Meliert - jedna ze vzorkovnic. Velký výběr barev předložek Sternstein Meliert - jedna ze vzorkovnic.

Sternstein meliert 6032 grün - rot

Nový produkt
Cena na dotaz

Ručně tkané oboustranně použitelné pratelné kobercové předložky Guglwald Sternstein Meliert v této barevné kombinaci 6032 grün - rot nabízíme pouze na objednávku.

Vyrobit lze koberec šíře 40 - 210 cm, délka běhounu je na přání zákazníka, dodání cca 4-6 týdnů. Rozměrová tolerance je 5% na každou stranu, varianty bez třásní i s třásněmi, boční kraje jsou vždy zatkané. Ceník najdete níže v příloze, cena je zde za m2, pro užší běhouny 40 - 70 cm je cena s menším příplatkem. Vzorkovnice k prohlédnutí na naší prodejně v Lišově u Českých Budějovic.

Garantujeme špičkovou kvalitu, vysokou gramáž materiálu a dlouhou životnost, v případě mechanického poškození lze opravit. Praní možné v automatické pračce s teplotou vody do 30°C, návod na čištění u ceníku.

Rozměr
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Oboustranná předložka
Vzor
Pruhovaný
Barevný odstín
vícebarevná
Barevný odstín
červená, růžová
Barevný odstín
zelená
Celková hmotnost
1800 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
90% bavlna, 5% PP, 5% ostatní
Podložka
Oboustranné použití
Tvar
Obdélník

Popis

Přijeďte se podívat na kusové koberce do našeho obchodního domu podlahových krytin Koberce Strnad Lišov v jižních Čechách, nikde jinde v ČR větší nabídku kusových koberců na jednom místě nenajdete. Na koberce se přes 30 let vyloženě specializujeme a máme je rádi. Na našem webu nabízíme zejména skladový sortiment, který zahrnuje asi 3000 koberců všech možných barev, vzorů, tvarů i provedení, ale zdaleka zde nemáme nafoceno vše, co nabízíme. I když se lepšíme a postupně koberce fotíme. Není ale nad to přijet se osobně přesvědčit, že takovou nabídku nenajdete ani v Praze.

Koberec lze objednat samozřejmě i přes internet. I když nemáme klasický e-shop, naše webové stránky fungují podobně s poptávkovým formulářem. Stačí si dát vybraný kus do poptávkového "košíku" a odeslat, ozveme se vám, jak nejrychleji to půjde. Koberce denně expedujeme spediční službou Fofr.

Přílohy

Stáhnout

Ceník 2022 + návod na čištění

Ceník Teppichweberei Guglwald 2022 atypické formáty + návod na čištění.

Stáhnout (551.82k)

Mohlo by se vám také líbit