Výroba schodišťových nášlapů TYP B

Výroba schodišťových nášlapů TYP B

Nový produkt
230,00 Kč za ks vč. DPH

Dříve jsme měli skladem několik typů nášlapů a ty jsme normálně prodávali, ale jejich kvalita se rapidně snižovala, kraje se vlnily, hrana byla z plastu, a proto už děláme schodišťové nášlapy sami, pořádné, kvalitní a koberec si zákazník vybírá sám. Vyrobíme je téměř z kteréhokoliv koberce naší nabídky, ale raději poradíme nejvhodnější typ.

Nabízíme tři základní tvary A, B, C, ale mimo to vyrobíme na přání jakýkoliv možný atyp. Upravuje se zejména šířka nášlapu. Cena za výrobu schodišťového nášlapu je pak včetně kovové hrany (žádný plast jako mají ostatní), obšití a oboustranných pásek zespodu. K tomu je ale nutné připočítat cenu samotného koberce zvlášť.

Kalkulace na výrobu schodišťových nášlapů se provádí vždy individuálně na základě vaší poptávky nebo návštěvy na prodejně.

Rozměr
cena za standardní formát typu B
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Schodišťový nášlap

Popis

Schodišťové nášlapy jsou určené na většinu typů schodů, zejména pak na dřevěné, kamenné, betonové či laminátové. Jejich hlavní funkcí je zabránění uklouznutí, obzvláště to platí u malých dětí a starších lidí, aby nedošlo ke zranění. A druhým efektem, který ocení i ostatní, je mnohem příjemnější, teplejší, tišší a jistější chůze. A pak je tu samozřejmě estetický efekt, protože spousta starých schodišť je už silně ošlapaných a je nutné tyto stopy času nějak decentně zakrýt.

Naše firma si vždy zakládala na nadstandardním servisu vůči zákazníkům. Schodišťové nášlapy vyrábíme dlouho, děláme je kvalitní, poradíme i vhodný koberec, schod má kovovou hranu, pěkné obšití a nevlní se. Cenovou nabídku zpracováváme vždy individuálně, nejlepší je přivézt nějaký plán nebo rozměry schodů, my už poradíme se vším ostatním. Nezapomeňte zaměřit si případně i podesty, ty uděláme také.

Na vaši návštěvu se těší tým Koberce Strnad Lišov a zejména pan Karel, který pro vás nášlapy s energií sobě vlastní zpracovává. A když tu není pan Karel, je tu pan Jarda, ten bez bílých vlasů!!!

Schodišťový nášlap typ B  poloměr oblouku 125 mm.

Mohlo by se vám také líbit