• Sleva!
  • -23,34%
  • Sleva!
  • -23,34%
Solid Velours 22

Solid Velours 22

Nový produkt
390,00 Kč
299,00 Kč za m2 vč. DPH Ušetříte 23,34%

Nejlevnější kobercové čtverce v naší skladové nabídce Solid velours jsou klasické vpichované koberce formátu 50x50 cm na bitumenové podložce. Tyto čtverce se používají do komerčních prostor stejně, jako podobné koberce v metráži (Rolex, Rambo apod.). Výhodou je, že se nemusí celoplošně lepit, stačí je přichytit k podkladu sprejem či oboustrannou páskou, lze je pokládat i na zdvojené podlahy. Tyto průmyslové koberce obecně nemají žádný vyhovující atest na hořlavost a zátěž (stejně jako metráž), neboť jsou vyrobeny z BCF polypropylenu. Používají se ale běžně do středně až vysoce zatěžovaných komerčních a průmyslových prostor s tím, že se v případě lokálního poškození snadno nějaký čtverec vymění.

Kobercové čtverce Solid Velours 22 nabízíme za akční výprodejovou cenu se slevou 23%.

posledních 64 m2
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Vpichovaný
Vzor
Melírovaný
Barevný odstín
modrá
Barevný odstín
zelená
Základní zařazení
Levné vpichované koberce
Hmotnost vlasu
750 g/m2
Celková hmotnost
3490 g/m2
Možnost dodání
doprodej
Materiál
100% PP
Celková výška
8 mm
Balení
5 m2
Rozměr dílce
50 x 50 cm
Podložka
Bitumen
Zátěžová třída
23 nejvyšší bytová
Hořlavost
Efl
Elektrické vlastnosti
antistatické

Popis

Vpichované koberce a kobercové čtverce jsou obecně nejlevnější textilní podlahovinou, která se umisťuje do obchodních, administrativních, školských i průmyslových objektů. Jejich výhodou je poměr cena / výkon. I když z velké části tyto koberce nesplňují atesty na zátěžovou třídu či hořlavost, velmi často se instalují do restaurací, barů, diskoték, kanceláří, chodeb, různých vstupů, podest, malých skladů apod. Vzhledem k akční výprodejové ceně se jedná o vhodnou variantu např. i na chaty, chalupy, chodby ve starých barácích, archivy ve firmách a nebo všude tam, kde chcete rychle a snadno zakrýt starou dlažbu či lehce prasklé betony. Kobercové čtverce by se měly stejně jako všechny ostatní podlahoviny správně pokládat na suchý, rovný a hladký podklad, ale díky tuhé bitumenové podložce určité problémy v podkladu roznesou.

Výhodou kobercových čtverců je, že se nemusí celoplošně lepit, ale pouze přichytit k podkladu. Čtverce s bitumenovou podložkou jsou sami o sobě velice pevné a nevlní se. Stačí je podlepit oboustrannou páskou, či je fixovat k podkladu fixačním sprejem či nátěrem, který funguje na principu suchého zipu. Jelikož je zespodu čtverce tkanina, velmi dobře a rychle se přichytí. Kobercové čtverce jsou obzvláště vhodné do členitých prostor, kde by byl u rolového programu velký prořez a odpad. 

Barva koberce se může proti obrázku mírně lišit v závislosti na vyrobené šarži, světelným podmínkám i různě nastaveným počítačovým monitorům. Skutečný odstín si můžete prohlédnout přímo na naší prodejně v Lišově u Českých Budějovic.

V případě zájmu přímého prodeje přes náš web nám pošlete poptávku přes poptávkový formulář, během krátké doby se s Vámi někdo spojí a doladí všechny případné detaily. Zboží posíláme každý pracovní den po celé České republice přepravní společností Fofr, tato služba je zpoplatněna, ale nevychází nijak extra draho, cenovou kalkulaci sdělíme obratem podle objednaného množství a hmotnosti koberce. Dodání cca 2-4 pracovní dny od zaplacení zálohové faktury.

Mohlo by se vám také líbit