Školení podlahářů 2023

Školení podlahářů 2023

- Kategorie Pro odborníky
star
star
star
star
star

Školení podlahářů 2023

23. března 2023 proběhlo školení podlahářů a velkoobchodních partnerů firmy Koberce Strnad Lišov v prostoru velkoobchodního skladu.

Tomáš Strnad | 29. května 2023

Ve čtvrtek 23. března 2023 proběhlo v našem areálu skladu Koberce Strnad Lišov v Jirsíkově ulici školení podlahářů a velkoobchodních partnerů. Venku bylo krásné počasí a uvnitř vládla po celou dobu přátelská a pohodová atmosféra. Školení se zúčastnilo 109 velkoobchodních zákazníků a přibližně 35 vystavovatelů. Dohromady se i s našimi zaměstnanci ve skladu protočilo za celý den necelých 200 lidí.

Naše podlahářská školení máme celá léta pojata formou mini-veletrhu, každý si může navštívit, co ho zajímá. U všech stánků se živě diskutovalo, vysvětlovaly se novinky a řešily případné problémy. Nemáme totiž v oblibě školení formou "sedni a poslouchej, jak jsme nejlepší", takhle to u Strnadů nefunguje. A jsme přesvědčeni, že se nám to vyplácí.

Z vystavovatelů přijali naše pozvání zástupci těchto výrobců: Uzin, Pallmann, Wolff, Janser, Ceresit, Döllken, Conato, Gerflor, Forbo, Fatra, Parador, IVC Commercial, ITC, Küberit, Dr.Schutz a Floorwise. Do toho jsme sami na našem samostatném "strnaďáckém" stánku prezentovali novinky ze skladového sortimentu koberců, PVC podlahy, vinylů, rigidních podlah či služeb.

Největší zájem byl opět o praktické ukázky úpravy podkladů či finální úpravy dřevěných podlah a parket, oboje od techniků z Čech i Německa výrobců Uzin, Wolff a Pallmann. S výrobcem podlahové chemie Ceresit jsme uspořádali slosovací soutěž o zajímavé ceny. Nikdo neminul ani praktické ukázky instalace podložek pod koberce Floorwise, které se běžně používají ve Velké Británii či USA, u nás to zatím teprve startuje. Velkým tahákem bylo také lepení podlahovin na sprejová lepidla Conato. S ostatními výrobci podlahovin se řešily hlavně novinky, změny v kolekcích či různé technické detaily spojené s jejich instalací. 

Celý den byl pro všechny zúčastněné k dispozici bohatý raut a občerstvení. Každý si navíc odnesl dárek ve formě vína z vinařství Lahofer, s kterým naše firma dlouhodobě spolupracuje. 

Děkujeme všem zúčastněným, zákazníkům i vystavovatelům, ale také všem zaměstnancům za skvěle zvládnou organizaci.

František, Monika a Tomáš Strnadovi

Chcete-li ohodnotit tento článek, přihlaste se

Sdílejte tento článek