Nově předělaná prodejna

Nově předělaná prodejna

- Kategorie Aktuality
star
star
star
star
star

Nově vyvzorované podlahy

Vinylové, dřevěné, korkové či SPC rigidní podlahy vyvzorované v nově předělaném oddělení hladkých podlah na naší prodejně.

Tomáš Strnad | 4. prosince 2023

Kompletním předěláním prošlo oddělení hladkých podlah na naší lišovské prodejně. Pořídili jsme zbrusu nové stojany pro velké vzorky, které jsou mnohem přehlednější a lépe s z nich vybírá. Na podlaze jsou pak vyvzorované nejprodávanější designy, díky čemuž si můžete podlahu lépe představit ve vašem interiéru.

Jedná se zejména o lepené vinylové dílce, plovoucí vinyl v clicku, kompozitní a SPC rigidní vinylové podlahy, třívrstvé dřevo a korek. Celé to skvěle navazuje na vedlejší oddělení přechodových lišt a profilů. V prostoru je také nainstalovaný stojan soklových lišt Döllken pro "orámování" místností. Takže všechny důležité detaily k podlaze najdete na jednom místě.

Nabízíme skladem i na objednávky podlahy renomovaných výrobců jako je Fatra Napajedla (kolekce Thermofix, Imperio, Well-click aj.), Parador, Gerflor, Rigid, Kährs, Wicanders Amorim aj. Připravujeme rozšíření nabídky vinylových podlah i dřeva, místa máme teď dost. Přijeďte se přesvědčit osobně, jak se nám rekonstrukce povedla.

Chcete-li ohodnotit tento článek, přihlaste se

Sdílejte tento článek