Mendelssohn 77

Mendelssohn 77

Již použité
Cena na dotaz

Speciální výroba na zakázku - minimální množství 240 m2 v šíři 4 metry nebo 300 m2 v šíři 5 metrů.

Tento koberec se dříve vyráběl standardně v kolekci Suite Symphony. Nyní ho lze natisknout na různé kvality a různých barevných kombinacích.

Na hotelové pokoje se nejčastěji používá kvalita Promenade - 100% polyamidový vlas hmotnosti 900 g/m2, zátěžová třída 23/32, hořlavost Bfl-s1.

Na chodby, schodiště, recepce a jiné více zatěžované prostory používáme nejčastěji kvalitu Progressa - 100% PA vlákno hmotnosti 1150 g/m2, zátěžová třída 23/33, hořlavost Bfl-s1. Je odolnější a luxusnější.

Další varianty Provider, Prospecta new či Projecta Vám rádi představíme na naší prodejně. Koberec lze vyrobit i na zátěžovém filcu.

Všechny tyto koberce mají německý certifikát TÜV "vhodný pro alergiky".

Šíře
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Velur / střižený
Vzor
Květinový
Barevný odstín
modrá
Hmotnost vlasu
dle výběru kvality
Celková hmotnost
dle výběru kvality
Možnost dodání
minimálně 240 m2
Materiál
100% PA Imprel
Celková výška
dle výběru kvality
Podložka
Actionback (mřížka)
Zátěžová třída
dle výběru kvality 32 nebo 33
Hořlavost
Bfl-s1
Pro alergiky
vhodný, certifikát TÜV

Popis

Cena u speciální výroby se stanovuje vždy individuálně na základě požadované kvality a množství. Barevná kombinace nemá na cenovou nabídku vliv.

Pokud se Vám nelíbí daná barevná kombinace, lze vyrobit daný vzor i v jiném barevném provedení dle barevnice výrobce. Každý výrobce chromojetového tisku koberců má několik vybraných barevnic, z nichž můžete kombinovat barvy do jakéhokoliv vybraného vzoru. To samé platí i u tohoto koberce, který představuje pouze jednu variantu, která byla dříve standardně skladem v Belgii v řezném programu.

Při každé objednávce je nutné počítat s určitou procentuální nadprodukcí, která je závislá od objednaného množství. Tato nadprodukce je vždy účtována dle skutečnosti. To znamená, že pokud budete objednávat 300 m2 a tolerance bude 10%, bude se účtovat maximálně 330 m2. Pokud výrobce dodá např. 320 m2, budeme účtovat toto skutečně dodané množství.

Tento konkrétní design byl vyroben u renomovaného belgického výrobce ITC Arc Edition a ostatní výrobci ho nesmí kopírovat.

Mohlo by se vám také líbit