• Sleva!
  • -5 700,00 Kč
  • Sleva!
  • -5 700,00 Kč
Versage 1541 rot

Versage 1541 rot

Repasované
57 000,00 Kč
51 300,00 Kč za ks vč. DPH ušetříte 5 700,00 Kč

Tmavě červený kusový koberec Versage 1541 rot má klasický středový vzor a bohatou borduru okolo. Jedná se o přírodní ručně vázaný koberec z pěkné ovčí vlny. Díky vysokému a hustému vlasu je koberec velice teplý a příjemný na došlap, navíc vydrží opravdu mnoho let.

Na všechny orientální ručně vázané koberce v naší skladové nabídce nabízíme akční cenu se slevou cca 10%.

Rozměr
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Ručně vázaný
Typ
Přírodní (vlna, hedvábí aj.)
Vzor
Klasický, orientální, perský
Barevný odstín
červená, růžová
Možnost dodání
doprodej
Materiál
100% ovčí vlna
Podložka
Tkaná osnova
Tvar
Obdélník

Popis

Přijeďte se podívat na kusové koberce do našeho obchodního domu podlahových krytin Koberce Strnad Lišov v jižních Čechách, nikde jinde v ČR větší nabídku kusových koberců na jednom místě nenajdete. Na koberce se přes 30 let vyloženě specializujeme a máme je rádi. Na našem webu nabízíme zejména skladový sortiment, který zahrnuje asi 3000 koberců všech možných barev, vzorů, tvarů i provedení, ale zdaleka zde nemáme nafoceno vše, co nabízíme. I když se lepšíme a postupně koberce fotíme. Není ale nad to přijet se osobně přesvědčit, že takovou nabídku nenajdete ani v Praze.

Koberec lze objednat samozřejmě i přes internet. I když nemáme klasický e-shop, naše webové stránky fungují podobně s poptávkovým formulářem. Stačí si dát vybraný kus do poptávkového "košíku" a odeslat, ozveme se vám, jak nejrychleji to půjde. Koberce denně expedujeme spediční službou Fofr.

Mohlo by se vám také líbit