Zajišťujeme výrobu logových rohoží.
Zajišťujeme výrobu logových rohoží. Barevnice 199 Logo Imperial Barevnice 199 Logo Imperial Barevnice 199 Logo Imperial Barevnice 199 Logo Imperial Barevnice 199 Logo Imperial Takto vypadá spodní strana logových rohoží 199 Logo Imperial. Jedná se o černý vinyl. Nabídka logových rohoží Notrax (zleva): 193 Standard - 190 Washable - 199 Imperial Nabídka logových rohoží Notrax (zleva): 193 Standard - 190 Washable - 199 Imperial Nabídka logových rohoží Notrax (zleva): 193 Standard - 190 Washable - 199 Imperial Nabídka logových rohoží Notrax (zleva): 193 Standard - 190 Washable - 199 Imperial Nabídka logových rohoží Notrax (zleva): 193 Standard - 190 Washable - 199 Imperial V roce 2020 jsme dodávali logovou rohož do hotelu Bílý koníček v Třeboni. Tato rohož je vyrobena na kvalitě 199 Logo Imperial. V roce 2020 jsme dodávali malé rohožky s logem firmy Knaus do soukromého karavanu. Tuto překrásnou logovou rohož pro zámek v Dobříši jsme zajišťovali z jiné kvality, foto je zde pro ukázku našich možností. Tuto překrásnou logovou rohož pro zámek v Dobříši jsme zajišťovali z jiné kvality, foto je zde pro ukázku našich možností. Logová rohož pro hotel Gold v Českém Krumlově jsme dodávali v původní kvalitě 198 Logo Superior. Logová rohož pro hotel Gold v Českém Krumlově jsme dodávali v původní kvalitě 198 Logo Superior. Logová rohož pro firmu ProFortel jsme dodávali v původní kvalitě 198 Logo Superior. Logová rohož pro našeho velmi dobrého zákazníka pana Kelblera v Dačicích jsme dodávali v původní kvalitě 198 Logo Superior. Logovou rohož pro firmu Česmad Bohemia jsme dodávali v původní kvalitě 198 Logo Superior. Logovou rohož pro firmu Neuk jsme dodávali v původní kvalitě 198 Logo Superior. V roce 2021 jsme nechávali vyrobit logovou rohož pro penzion Sluníčko v Lomnici nad Lužnicí. V roce 2021 jsme nechávali vyrobit logovou rohož pro penzion Sluníčko v Lomnici nad Lužnicí. V roce 2021 jsme nechávali vyrobit logovou rohož pro penzion Sluníčko v Lomnici nad Lužnicí. V roce 2021 jsme nechávali vyrobit logovou rohož pro penzion Sluníčko v Lomnici nad Lužnicí. V roce 2021 jsme nechávali vyrobit logovou rohož pro penzion Sluníčko v Lomnici nad Lužnicí. V září 2021 jsme dodávali logovou rohož pro firmu Optika Bartoňová. V září 2021 jsme dodávali logovou rohož pro firmu Optika Bartoňová. V září 2021 jsme dodávali logovou rohož pro firmu Optika Bartoňová. V roce 2023 jsme nechávali vyrábět a sami pak dodělávali lem u logové rohože pro společnost Wapol. Podkladová barva je 433U tmavě šedá, písmo je bílé. Kvalita Logo Imperial. V dubna 2024 jsme dodávali logovou rohožku pro firmu Optika Valuchová Cvikrová.

Logové rohože 199 Logo Imperial

Již použité
Cena na dotaz

U renomovaného nizozemského výrobce Notrax necháváme graficky zpracovávat a následně vyrábět logové rohože různých formátů, barev i kvalit. Zde uvedená kvalita 199 Logo Imperial je rohož určená pro sání vody a odstranění jemných nečistot ve středně až silně zatěžovaných provozech jako jsou banky, hotely, úřady, obchody, firmy apod. Rohože se vyrábějí ze 100% polyamidu 6.6, což zaručuje vysokou životnost a odolnost proti sešlapání, menší špinivost a snadnou údržbu. Dodáváme je jako kusové rohože i jako běhoun, vyrábíme atypy a často dolepujeme náběhové hrany dle přání zákazníka.

Rozměr
  • Jedná se o nezávaznou poptávku Jedná se o nezávaznou poptávku
  • Na způsobu doručení se domluvíme Na způsobu doručení se domluvíme
  • Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení Vždy musí dojít k vzájemnému potvrzení

Detaily produktu

Typ
Velur / střižený
Barevný odstín
vícebarevná
Hmotnost vlasu
700 g/m2
Celková hmotnost
3000 g/m2
Možnost dodání
na objednávku
Materiál
100% PA 6.6
Celková výška
8 mm
Podložka
černý vinyl
Hořlavost
Bfl-s1

Popis

Jak objednat logovou rohož? Nejlepší je navštívit naši prodejnu Koberce Strnad Lišov, kde se vše domluví na místě a uděláme obratem cenovou nabídku. Přesto se to dá vyřešit i po mailu.

1. Dle intenzity provozu vyberte kvalitu, na které chcete logo natisknout. Platí pravidlo, že polyamid 6.6 je mnohem kvalitnější a odolnější sešlapání a špinění než obyčejný polyamid 6.0. Čím více vlákna, tím odolnější koberec je. Všechny tři kvality Notrax lze mýt Wapp myčkou, ale pouze 190 Logo Washable můžete prát v průmyslové pračce, neboť má gumovou podložku odolnou vyšší teplotě.

2. Vyberte si z nabízených rozměrů, ve kterých se daný typ vyrábí. Nabízené rohože jsou vždy včetně lemu (PVC nebo pryž) cca 2,5 cm z každé strany. Pokud potřebujete atypický rozměr, můžeme vyrobenou rohož seříznout a dolepit náběhové hrany, děláme to běžně nejen na logových rohožích, ale i na čistících zónách. Pokud bude rohož umístěna v zapuštěném rámu, náběhová hrana se naopak nepoužívá.

3. Připravte nám grafické podklady pro výrobu - logo, obrázek, nápis. Pokud bude logo zpracované elektronicky, je práce s tím nejrychlejší, grafici z Holandsku ho převedou pouze pro výrobní formát. Nejlepší formát je v křivkách. Zpracování loga si výrobce účtuje jednorázově s první rohoží. Umíme zpracovat logo i na základě obrázku či starého loga, práce s tím je ale mnohem větší a účtuje se vyšší příplatek za grafické zpracování.

4. Vyberte barevnou kombinaci s nabízené barevnice. Výrobce pak zašle PDF k odsouhlasení a po zaplacení zálohy necháme rohož vyrobit. Doba dodání trvá cca 2 týdny.

Logové rohože 199 Logo Imperial nahrazují od roku 2020 původní kvalitu 198 Logo Superior, na které jsme vyráběli rohože v minulosti nejčastěji, přikládáme i starší fotky na této původní kvalitě, abyste měli představu o možnostech.

Mohlo by se vám také líbit