Zakázková individuální výroba

Zakázková individuální výroba

Vybavujete hotel, penzion, hradní či zámeckou prohlídkovou trasu, větší luxusní rezidenci, výstavní plochu, muzeum či jinou architektonickou zajímavost a máte představu nějakého individuálního nevšedního designu? Speciálním programem pomocí chromojetového tisku na zátěžové polyamidové koberce se zabýváme velkou řadu let, poradíme s výběrem kvality, předvedeme aktuální barevnice (colourbank) a zajistíme výrobu.

Většina výrobců má v nabídce tyto speciální designy i v tzv. řezném programu, kdy mají koberec předem vyrobený a dodají nám pouze objednanou délku. Jenže kolekce se mění a nahrazují se jinými. Nám ale bylo líto nafocené dekory smazat z webu, protože se stále dají objednat ve speciálním výrobním programu, který je podmíněn zejména minimálním množstvím (u každého výrobce platí jinak). U daného dekoru lze pak ale měnit barvy i kvalitu. A kromě reálných fotek zde najdete i grafické návrhy samotných výrobců, které nabízejí v katalogu.

Škála vzorů, barev, provedení je obrovská a není naším záměrem ho dát kompletně na web, toto se musí řešit individuálně, nejlépe na naší prodejně, kde máme fyzické vzorky, katalogy a barevnice. Níže uvedené dekory slouží pouze jako inspirace.